Veřejná zakázka: Část 4 II/409 Rytov – Včelnička

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 1610
Jedná se o část veřejné zakázky: Souvislé opravy silnic, opravy mostů a opěrných zdí Kraje Vysočina v roce 2015, VI. etapa

Název a popis předmětu

  • Název: Část 4 II/409 Rytov – Včelnička

Stručný popis předmětu:
Stavební práce spočívají v opravě krytu silnice krytu silnice II/409 v okrese Pelhřimov. Stavba je rozdělena do dvou opravovaných úseků a 6 stavebních objektů.
První opravovaný úsek začíná v křižovatce II/128 x II/409 a končí na konci lesa za propustkem převádějícím potok Včelnička, provozní staničení 23,086 – 27,026. Celková délka je 3,940 km, průměrná šířka je 5,8 m. Rozsah stavebních prací zahrnuje čištění vozovky, frézování, lokální vyrovnávky příčného a podélného sklonu, nanesení spojovacího postřiku, zhotovení obrusné vrstvy, resp. navýšení o novou ložnou a obrusnou vrstvu v šířce stávající komunikace, výstavba nových svodidel u propustku, lokální opravy, vyřešení odvodnění komunikace. Opravou dojde k celkovému zesílení vozovky o 100 mm. V místech s nevyhovující konstrukcí vozovky zejména vnitřní hrany směrových oblouků je navrženo vyspravení vozovky.
Druhý opravovaný úsek začíná u značky „Začátek / konec chemického posypu“ před obcí Včelnička a končí na konci křižovatky u autobusové zastávky „Včelnička“, provozní staničení km 32,4 - 33,11. Celková délka je 707 m, průměrná šířka je 5,8 m. Oprava spočívá v odfrézování 50 mm asfaltu, očištění, nanesení spojovacího postřiku a obrusné vrstvy. V místech s nevyhovující konstrukcí vozovky je navrženo vyspravení vozovky. V km 32,909 proběhne oprava stávajícího mostu ev.č. 409-009. V rámci frézování a nanesení nové obrusné vrstvy dojde k reprofilaci příčných sklonů komunikace. Dále je do stavebních prací zahrnuto osazení nových svodidel u propustku, vyřešení odvodnění komunikace.


Předpokládaná hodnota

  • 20 100 000 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky