Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Obnova osobních automobilů
Odesílatel Dušan Baranovič
Organizace odesílatele Krajská správa a údržba silnic Vysočiny, příspěvková organizace [IČO: 00090450]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.08.2019 07:58:29
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Dodatečné informace č. 4

Dotaz č. 4/1
Zadavatel požaduje Zimní obutí na vozidle a Sadu kol s letními pneumatikami vč. disků. Požaduje tedy zadavatel 2 kompletní sady kol tzn. sadu kol se zimními pneumatikami a sadu kol s letními pneumatikami? Původní požadavek se dá chápat tak, že vozidlo bude obuté v době předání na zimních pneumatikách, které budou na discích, které vozidlo již obsahuje a do vozidla bude vložena druhá sada kol s letními pneumatikami vč. disků nebo je to možné pochopit tak, že vozidlo bude mít kompletní sadu kol s letními pneumatikami vč. disků a pouze při předání v případě zimní sezony, bude vozidlo "obuto" na zimní pneu s disky, které se použijí z letní sady.

Dodatečná informace č. 4/1
Zadavatel požaduje 2 kompletní sady kol. Sadu kol se zimními pneumatikami a sadu kol s letními pneumatikami. Vozidlo bude obuté v době předání na zimních pneumatikách, které budou na discích, které vozidlo již obsahuje a do vozidla bude vložena druhá sada kol s letními pneumatikami včetně disků.

Dotaz č. 4/2
Zadavatel požaduje rozšířený palubní počítač, kde uvedl položky, které by měl palubní počítač zobrazovat. Jedná se o výpis položek, který je závazný? Uchazeč doplňuje, že každý výrobce má většinu údajů shodných, ale existují určité niance v těchto položkách. Bude zadavatel akceptovat místo teploty oleje, životnost oleje?

Dodatečná informace č. 4/2
Minimální výpis položek je pro dodavatele závazný a zadavatel nebude akceptovat místo teploty oleje, životnost oleje.