Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Novostavba garáží cms Humpolec
Odesílatel Dušan Baranovič
Organizace odesílatele Krajská správa a údržba silnic Vysočiny, příspěvková organizace [IČO: 00090450]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 14.08.2019 12:47:59
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace č. 2

Dotaz 1/2
Dobrý den,
Mám na Vás dotaz, naše firma byla oslovena, aby zpracovala cenovou nabídku na dodávku a montáž povlak. střechy na akci Novostavba garáží cms Humpolec.
Mohl byste si podívat do soupisu prací, v oddíle povlakové krytiny jsem nenašla povlakovou krytinu, dle skladby střechy např. deklan 76, je tam textilie 300g/m2, ale už ne mPVC folie a její provedení. Tak jestli jsem se přehlédla, nebo v soupise prací opravdu chybí.
Odpověď 1/2
V soupise prací opravdu chybí. Zadavatel ještě dnes prostřednictvím profilu zadavatele poskytne doplněný soupis prací.

Dotaz 2/2
Dále mám dotaz, všechny tepelné izolace jsou prováděny lepením, dle Skladby 01 střecha je povlaková krytina např. deklan 76, což je kotvená krytina, pod kterou se tepelné izolace také kotví, neprovádí se montáž celoplošným lepením. Také je celoplošné lepení všech vrstev tepelné izolace několikanásobně dražší, než kotvení. Bylo by možné nacenit montáž tepelných izolací kotvením?
Odpověď 2/2
Kotvení tepelné izolace zadavatel konzultoval s projekční kanceláří a sděluje, že kotvení izolací je možné, 2 kusy kotvy na 1m2 (snadnější na provedení a levnější řešení). Vyšší standard zajistí lepení tepelné izolace, nemusí být celoplošné, stačí v pruzích á 300 mm od sebe (pracnější na provádění a dražší řešení).