Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Nové webové stránky Kraje Vysočina
Odesílatel Václava Kotrbová
Organizace odesílatele Kraj Vysočina [IČO: 70890749]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 03.07.2020 11:24:00
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

1) ANO součástí dodávky je nová grafika, pro představu požadovaného rozložení jsou v příloze Wireframy. Finální grafika bude konzultována s našim týmem na základě dodaných variant s vybraným dodavatelem webu
2) Migrace celého obsahu není součástí dodávky, viz příloha č.1 bod 2.18. Stávající webové stránky budou i na dále do budoucna fungovat jako archiv – dostupné pod archivní URL adresou. Dodavatel provede přesněrování stávajících URL aby byly webové stránky přicházející z vyhledávačů nadále funkční. Zde je požadován nástroj pro další údržbu těchto vazeb.
3) Systém by měl být obecně připraven na možnost přidat další jazykovou mutaci. Při spuštění nového webu zatím verze EN a DE.
4) ANO, viz příloha č.1 bod 1.4
5) Viz příloha č.1 bod 3.7. Garantovaný snímek úřední desky řeší problematiku prokazatelnosti existence dokumentu v dané verzi k danému času na elektronické úřední desce.
Požadované je řešení externím stažením obsahu úřední desky z veřejně dostupného internetu (ne z naší sítě). Obsah úřední desky se uloží do archivu a ten se elektronicky podepíše kvalifikovaným elektronickým podpisem s časovým razítkem (offline záloha úřední desky).
Dále je z naši strany požadována možnost automaticky stahovat tyto archivy do našeho interního uložiště
Dodavatel na naši žádost doloží notářsky ověřený doklad o zveřejnění dokumentu na úřední desce podle správního řádu - notářský zápis o osvědčení právně významné skutečnosti zveřejnění obsahu dokumentu na úřední desce s možností dálkového přístupu v určitém čase ve smyslu zákona č. 500/2004 Sb. Může být použit jak v řízení před správními orgány (§ 51 správního řádu), tak civilními soudy (§ 125 zákona č. 99/1963 sb. o.s.ř.), a také před správními soudy (§ 52 s.ř.s. ve spojení s ustanovením § 64 s.ř.s.).